Promjene na Grbavici

Uprava Plavih "prekrižila" dvojicu iskusnih fudbalera, smjene u stručnom štabu

Objavljeno: 29.10.2018. u 17:22

Umjesto dosadašnjeg prvog pomoćnika Zajka Zebe na tu poziciju imenuje Ismet Štilić, dok će dužnosti trenera golmana, umjesto Elvisa Karića obavljati Irfan Fejzić

Odović je dobio dvojicu novih pomoćnika u stručnom štabu

FOTO: arhiv/faktor

Upravni odbor FK Željezničar je na današnjoj sjednici dao maksimalnu podršku šefu stručnog štaba Milomiru Odoviću, od kojeg se očekuje da zajedno sa stručnim štabom konsoliduje stanje u ekipi do kraja prvog dijela sezone i ostvari takmičarske ciljeve.

- Nakon konsultacija sa šefom stručnog štaba Milomira Odovića, odlučeno je da se, umjesto dosadašnjeg prvog pomoćnika Zajka Zebe na tu poziciju imenovan je Ismet Štilić, dok će dužnosti trenera golmana, umjesto Elvisa Karića obavljati Irfan Fejzić - navodi se u saopćenju FK Željezničar koje je objavljeno na zvaničnoj internet stranici kluba, te se dodaje:

Kada je u pitanju igrački kadar, stručni štab u nastavku sezone neće računati na igrače Jadranka Bogičevića i Jovana Blagojevića.

Ostatak ekipe ima zadatak da do kraja prvog dijela sezone časno i pošteno nosi dres Željezničara i ostavi “srce na terenu” za grb i boje kluba.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije