open-navfaktor-logo
search
Napadač Lisica
Vardy nakon pogibije Srivaddhanaprabhe: Znao sam da nešto nije uredu
Vardy, koji je stadion napustio prije tragičnog pada helikoptera, kaže da je za nesreću saznao dok je bio na putu ka kući poslije utakmice sa West Hamom
02.11.2018. u 14:54
get url
text
Jamie Vardy

Napadač Leicester Cityja Jamie Vardy otkrio je kako je njegovim saigračima i njemu protekla sedmica bila najteža u njihovim životima.

Nakon tragičnog pada helikoptera u kojem je poginuo predsjednik i vlasnik Lisica Vichai Srivaddhanaprabha zajedno sa još dva člana klupskog rukovodstva i dva člana posade, fudbaleri Leicestera teško da su uopće bili fokusirani na trenažni proces.

Vardy, koji je stadion napustio prije tragičnog pada helikoptera, kaže da je za nesreću saznao dok je bio na putu ka kući poslije utakmice sa West Hamom.

- Bio sam na putu ka kući sa mojom suprugom i djecom kada sam čuo vijesti. Bio sam šokiran. Nisam mogao da vjerujem šta se desilo. Nema koga nisam pokušao nazvati telefonom, ali niko se nije javljao. Tada sam definitivno znao da nešto nije uredu - ispričao je za Sky Sports Jamie Vary koji je bio izuzetno blizak sa predsjednikom kluba.

Vardy je jutros trenirao sa ostalim fudbalerima Leicestera pred put za Cardiff, gdje Lisice gostuju u 11. kolu engleskog Premiershipa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.