Pred duel s BATE-om

Važne informacije za navijače Sarajeva koji putuju u Zenicu

Objavljeno: 08.08.2019. u 10:56

Navijači će do stadiona ići organizovano pod policijskom pratnjom, te će biti smješteni na tribinu Zapad

FOTO: Damir Hodžić

Fudbalski klub Sarajevo večeras od 19.45 sati na stadionu Bilino polje igra utakmicu trećeg pretkosa Evropske lige, a protivnik bh. prvaku je bjeloruski BATE Borisov.

- Kapije stadiona Bilino polje bit će otvrene tri sata prije početka utakmice (16.45 sati), dok će oko stadiona biti postavljena ograda u cilju vršenja pretkontrole. Prolazak će biti moguć isključivo pokazom pojedinačne ulaznice za utakmicu, sezonske ili bijele članske karte - saopćeno je iz FK Sarajevo, a Bordo klub je naveo i kako će osobama u alkoholiziranom stanju i pod dejstvom narkotika ulazak na stadion bit će onemogućen.

- Okupljanje Hordi zla bit će na platou željezničke stanice gdje će biti moguće parkirati privatna vozila. Navijači će do stadiona ići organizovano pod policijskom pratnjom, te će biti smješteni na tribinu Zapad.

Parking ispred TC Džananović kapaciteta cca 400 vozila bit će besplatan za sve navijače, a bit će otvoren u terminu od 15 do 23 sata. Ulazak na parking bit će moguć pokazom ulaznice koja važi za susret (pojedinačna, sezonska ili bijela članska karta) - navode iz FK Sarajevo.

Navijači BATE Borisova bit će smješteni u sektoru D na sjevernoj tribini Bilinog polja.

Ulaznice za utakmicu još uvijek se mogu kupiti na sljedećim lokacijama:
Sarajevo
BORDO Fan Shop 8 do 16 sati
Bordo kućica na Sarajevo Holiday Marketu 12 do 16 sati

Zenica
BISS TOURS – Bulevar Kulina Bana 28
Centrotours – Maršala Tita 63
iNovine Kiosci – Kiosk na glavnom šetalištu
Mjenjačnica Exclusive Change

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije