Večeras na OBN-u nogometni spektakl zvijezda - PSG – Bayern München

Objavljeno: 27.09.17 u 13:07

Najbolja utakmica ovog kola Lige prvaka po skupinama odigrat će se večeras na Parku prinčeva. Uz direktan prijenos na OBN-u u 20:40h, snage će odmjeriti domaćin Paris Saint Germain i gosti iz Njemačke Bayern Munchen.

 

Dok su Real Madrid i Bayern prvi favoriti takmičenja Lige prvaka, kako kažu kladionice, PSG se prometnuo u trećeg favorita. Bogati su vlasnici uložili veliki novac i pokušat će sve kako bi se domogli najvećeg priznanja u klupskom nogometu.

Neće nimalo biti lako protiv Bayerna već u drugom kolu, iako njemački prvak ima dosta problema na početku sezone. Doduše, to se odnosi samo na domaće prvenstvo, jer su u Ligi prvaka startali sjajno. Oba tima pokazuju određene slabosti kada je u pitanju samovolja igrača, jer je puno zvijezda koje žele dominirati.

Na strani domaćina su Neymar, Cavani i Mbapee, dok će za njemačkog prvaka između ostalih zaigrati Lewandowski, Alaba i Robben. Francuzi se nadaju da im se neće dogoditi sramota kao protiv Barcelone prošle godine, a Bayern traži stabilnost za nastavak sezone.

Iz studija će gledatelje u uvodnoj emisiji pozdraviti Adrijana Kurtišaj, a utakmicu kao i do sada komentiraju Sabahudin Saša Vugdalić i Adis Hadžić.