open-navfaktor-logo
search
Konferencijska liga
Velež danas počinje s prodajom ulaznica za duel s Coleraineom, ko ima prednost pri kupovini?
Fudbalski klub Velež odredio je cijene ulaznica za utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige u kojem će Rođeni u četvrtak na stadionu Grbavica ugostiti Coleraine iz Sjeverne Irske.
05.07.2021. u 10:29
get url
text

Iz mostarskog kuba saopćili su kako prodaja ulaznica za prvu evropsku utakmicu Veleža nakon 33 godine počinje danas u 13 sati u prostorijama kluba na adresi Adema Buća 6 u Cernici.

U redovima Rođenih odlučili su prednost dati navijačima, pristalicama i simpatizerima kluba koji su u prošloj sezoni bili vlasnici članskih kartica.

- Svi oni koji imaju člansku kartu FK Velež za sezonu 2020/21 mogu kupiti kartu za utakmicu prvog pretkola UEFA Konferencijske lige između FK Velež i Coleraine FC, koja se igra u četvrtak, 8. jula 2021. godine od 20:30 sati na stadionu Grbavica - saopćili su iz Veleža.

Vlasnik jedne članske može kupiti samo jednu ulaznicu za duel s timom iz Sjeverne Irske.

Karta za južnu tribina košta 20 KM. Pet više morat će izdvojiti navijači koji žele na Sjever Grbavice, dok ulaznica za Istok košta 30 KM.

Ulaznice koje se ne prodaju danas u slobodnoj prodaji naći će se sutra (utorak op.a).

- Prodaja preostalih ulaznica počinje 6. jula 2021. godine od 12 sati. Za vrijeme prodaje karata, Fan shop će raditi do 20 sati - poručili su iz mostarskog kluba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.