Koriste pauzu

Velež nastavio s radovima na stadionu "Rođeni"

Objavljeno: 06.12.2018. u 13:06

Od sezone 2019/2020 u Premijer ligi BiH će biti pooštreni kriteriji kada je u pitanju infrastruktura, pa su tako Rođeni krenuli u rekonstrukciju stadiona u Vrapčićima

Radovi na krovnoj konstrukciji

FOTO: FK Velež / FACEBOOK

Nakon završetka polusezone u Prvoj ligi FBiH Velež nastavlja radove na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima.

Velež u ovoj sezoni kroz Prvu ligu FBiH želi izboriti plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a s obzirom kada pogledamo trenutno stanje na tabeli mogućnost da se to i ostvari je velika, pa su u Veležu počeli unaprijed razmišljati.

Od sezone 2019/2020 u Premijer ligi BiH će biti pooštreni kriteriji kada je u pitanju infrastruktura, pa su tako Rođeni krenuli u rekonstrukciju stadiona u Vrapčićima, kako bi eventualni plasman dočekali sa zadovoljavajućim infrastrukturnim ambijentom.

Veležovi navijači će na proljeće sigurno moći uživati u ljepšem ambijentu budući da se vrše radovi na izgradnji čelične konstrukcije na zapadnoj tribini stadiona "Rođeni", te izgradnja prostorija za toalet po UEFA-inim standardima koju je na sebe preuzelo UG Mostarski Rođeni.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije