open-navfaktor-logo
search
Pokrenuta istraga
Velika fudbalska zvijezda optužena za silovanje
Nakon što je žena odsjela u hotelu, oko osam sati navečer Neymar se pojavio potpuno pijan
02.06.2019. u 09:45
get url
text

U jednoj od policijskih stanica u gradu Santo Amaro u petak se pojavila žena koja je za silovanje prijavila brazilsku fudbalsku zvijezdu Neymara, nakon čega je pokrenuta istraga u ovom slučaju.

Prema tvrdnjama brazilskih medija, neimenovana žena optužila je najskupljeg fudbalera svijeta za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu.

Ona tvrdi da je s Neymarom u kontakt stupila preko Instagrama, a nakon kraćeg dopisivanja dogovorili su se da ona dođe u prijestolnicu Francuske kako bi se upoznali. Žena čiji identitet nije poznat stigla je u Pariz, a nakon što je odsjela u hotelu, oko osam sati navečer Neymar se pojavio potpuno pijan.

Nakon što su razmijenili nježnosti, Brazilac je postao agresivan nakon čega ju je navodno silovao. Ona se dva dana kasnije vratila u Brazil, a kako tvrdi bila je toliko potrešena da nije imala hrabrosti da ranije prijavi slučaj.

Istraga je pokrenuta odmah po prijavi i vjerovatno će se Neymar uskoro morati dati iskaz policiji.

Neymar se trenutno nalazi na pripremama s reprezentacijom Brazila za nastup na Copa Americi, a nedavno mu je selektor Tite oduzeo kapitensku traku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.