navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U teškim trenucima

Velika podrška Georgine Rodriguez Cristianu Ronaldu

Georgina, s kojom Ronaldo ima kćerkicu Alanu Martinu, na Instagramu je u opisu fotografije na kojoj u bazenu pliva sa svojom nasljednicom napisala "Najljepši poklon"

Objavljeno: 12.10.2018. u 15:35
get url
text
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo proteklih dana puni novinske stupce širom zemljske kugle, no one i nemaju mnogo veze sa fudbalom. Naime, 33-godišnji Portugalac, koji je ovoga ljeta iz Real Madrida prešao u Juventus za 117 miliona eura, osumnjičen je za navodno silovanje iz 2009. godine.

Podrška Ronaldu, u vremenu koje za njega sigurno nije lako, stiže sa svih strana. Nakon što ga je nedavno na društvenim mrežama podržala sestra Katia Aveiro, to je sada učinila i njegova djevojka Georgina Rodriguez.

Goergina, s kojom Ronaldo ima kćerkicu Alanu Martinu, na Instagramu je u opisu fotografije, na kojoj u bazenu pliva sa svojom nasljednicom, napisala "Najljepši poklon". Tomu je još i dodala "Vrijeme je za bazen...Naša kćerka...Naš život. Cristiano, volimo te.

I dok Georgina na društvenim mrežama iskazuje veliku podršku vlasniku pet Zlatnih lopti, Cristiano Ronaldo se bori s optužbama za navodno silovanje Kathryn Mayorga 2009. godine, zbog čega će se uskoro morati odazvati pozivu istražnih organa iz Sjedinjenih Američkih Država.