open-navfaktor-logo
search
Crnogorski stručnjak
Veselin Vujović opet na klupi PPD Zagreba
Vujović će uz PPD Zagreb paralelno ostati i selektor slovenske reprezentacije koju vodi od 2015. godine
24.09.2019. u 16:59
get url
text

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u utorak je na vanrednoj konferenciji za medije predstavio crnogorskog stručnjaka Veselina Vujovića kao novog trenera.

Vujović se tako vraća na klupu "Zagrebaša" nakon tri godine. Vujović je od 2014. do 2016. sa Zagrebom dva puta stizao do četvrtfinala Lige prvaka, a na klupi će zamijeniti Slovenca Branka Tamšea koji je smijenjen nakon poraza 30:20 na gostovanju kod danskog Aalborga u 2. kolu Lige prvaka, javila je Fena.

- Zadnje poluvrijeme u Danskoj bilo je sramotno i bili smo prisiljeni djelovati u smjeru potpune stabilizacije ne bi li u nastavku sezone ispunili ciljeve koje smo postavili na početku sezone. Nakon povratka iz Danske bila je sazvana hitna telefonska sjednica Upravnog odbora. Jedna tema bila je status postojećeg stručnog stožera, a druga angažman Veselina Vujovića. On je poznato igračko i trenersko ime. Smatramo da je on jedini čovjek koji može ovu ekipu izvući iz sivila - rekao je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

Vujović će uz PPD Zagreb paralelno ostati i selektor slovenske reprezentacije koju vodi od 2015. godine.

- Nisam htio imati klub do nove godine, do Evropskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi prvaka. Niko kod nas u Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima - rekao je Vujović na predstavljanju.

Zagreb će sljedeći nastup u Ligi prvaka imati u subotu kada će u Zadru dočekati Barcelonu.

- Smatram da će dvorana u Zadru protiv Barcelone biti ispunjena. Bilo bi nevjerojatno da ih tamo srušimo - zaključio je Vujović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.