open-navfaktor-logo
search
Prvotimac Slobode
Veselinović iznenađen: Nisam očekivao ovakav prijem
Mladen Veselinović povratnik je među Crveno-crne, a brzo se uklopio u tim Mladena Žižovića.
05.08.2021. u 15:31
get url
text

Sloboda je u prošlom Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 1:0 savladala ekipu Leotara, a u crveno-crnom dresu ponovo je zaigrao Mladen Veselinović.

Povratnik u crveno-crni dres svojim igrama protiv Trebinjaca brzo je pokazao da će biti pojačanje ekipe Mladena Žižovića. U 45 minuta koliko je proveo na terenu, tušanjsku publiku je podsjetio na svoje nastupe iz perioda 2015-17. godina.

- Stvarno sam prijatno iznenađen. Nisam očekivao ovakav prijem i zbog toga veliko hvala tušanjskoj publici - poručuje Veselinović koji će i protiv Širokog Brijega konkurisati za igru.

Kako kaže, povratak na Tušanj ga je obradovao i brzo se uklopio u ovaj tim Crveno-crnih:

- Ekipa djeluje ozbiljno i ima kapacitet. Također, imamo i dosta kvalitetnih mladih igrača. Dobro smo krenuli i treba ići iz utakmice u utakmicu. Mladen Žižović je dobar trener, odlično se radi i treninzu su moderni i ozbiljni - objašnjava dvadesetosmogodišnji ofanzivac za klupsku stranicu.

Naredni protivnik Crveno-crnih je Široki Brijeg. Veselinović poziva na oprez, ali je i siguran u snagu i kvalitete Slobode.

- Široki je mlada i brza ekipa, ne treba im dozvoliti puno prostora. Moramo im biti blizu. Ipak uz podršku naših navijača mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo koliko znamo. Navijačima poručujem da dođu na Tušanj i da nas podrže, a mi ćemo im se, nadam se, odužiti još jednom pobjedom - zaključuje Mladen Veselinović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.