Zanimljiv grafikon

Veze Leonarda DiCaprija: Nikada nije imao djevojku stariju od 25 godina

Objavljeno: 13.03.2019. u 09:57

Korisnik Reddita TrustLittleBrother je napravio grafikon koji pokazuje odnos između glumčevih godina i djevojaka sa kojima je bio u vezi te je utvrdio da je prosječna starost njegovih djevojaka 22,9 godina

Slavni glumac Leonardo DiCaprio (44) važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, sa podugačkom listom djevojaka sa kojima je bio u vezi. Zajedničko svakoj od njih je da su bile mlađe od određene starosne granice.

Jedan korisnik Reddita je pažljivo proučavao veze DiCaprija, a lista njegovih partnerica sugerira da on ne stupa u vezu sa djevojkama starijim od 25 godina. Grafikon koji je napravljen je postao viralan te je prikupio nekoliko hiljada komentara.

Korisnik Reddita TrustLittleBrother je napravio grafikon koji pokazuje odnos između glumčevih godina i djevojaka sa kojima je bio u vezi te je utvrdio da je prosječna starost njegovih djevojaka 22,9 godina.

Kao uzorak je iskoristio osam djevojaka sa kojima je DiCaprio bio u vezi, a najstarije su imale 25 godina. To su izraelski model Bar Refaeli, sa kojom je bio u vezi od 2005. do 2010. godine, model Kelly Rohrbach, sa kojom je bio u vezi 2015. godine, i model Nina Agdal, sa kojom je prekinuo 2017. godine. Također je bio u vezi sa njemačkim modelom Toni Garrn, u periodu od 2013. do 2014. godine, kada je ona imala 20, odnosno 21 godinu te sa Erin Heatherton, koja je imala 22 godine kada su bili u vezi.

Imao je 25 godina 1999. godine kada je bio u vezi sa Gisele Bundchen, koja je tada imala tek 18 godina. Bili su u vezi pet godina, dok nisu raskinuli 2005. godine, piše Daily Mail.

Ono što lista njegovih djevojaka također sugerira jeste da je DiCaprio "slab" na plavuše i modele.

Izvor:   Daily Mail

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije