open-navfaktor-logo
search
Uključeni svi resursi
Vojska Srbije se priključuje potrazi za Monikom, evo šta je otežavajuća okolnost
Danima se traga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, za kojeg se sumnja da je oteo djevojčicu
29.12.2019. u 10:54
get url
text

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić rekao je za TV Prva da se danas očekuje da se potražnom timu za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović priključuje i Vojska Srbije. U subotu su se timu koji danima pretražuje područja oko Knjaževca priključili i članovi Bezbjednosno informativne agencije (BIA).

-Potraga traje 24 sata, nema prestanka. Svi tehnički resursi tokom noći su uključeni, dronovi, termovizijske kamere - rekao je Rebić.

Danima se traga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović i Ninoslavom Jovanovićem, za kojeg se sumnja da je oteo djevojčicu.

-Na osnovu svih tragova mi znamo da je to uradio Jovanović - precizirao je Rebić.

Objasnio je i šta je glavna otežavajuća okolnost u potrazi za Monikom i njenim otmičarem, prenosi B92.

-Potragu otežava to što su u pitanju uglavnom pusta sela, to su uglavnom vikend naselja, prazne su kuće - rekao je i naglasio da se pretražuju velike površine oko Niša i Knjaževca.

-Moraju stalno da se vraćaju na mjesta koja su pretražena jer je moguće da se on vratio - dodao je Rebić.

Pretpostavlja se da Jovanović nije prešao granicu, iako se su se pojavile informacije da je već u Bugarskoj.

Osim pripadnika policije, vojske i BIA-e, u potragu su krenuli i građani, kako iz okoline Niša i Knjaževca tako i iz ostalih dijelova Srbije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.