open-navfaktor-logo
search
Izbori na Kosovu
Vučić: Historijska pobjeda Srpske liste
Srpski narod je nedvojbeno rekao koga želi da zastupa njegove interese, ocijenio je Vučić i  poručio sunarodnjacima na Kosovu da uvijek mogu računati na svoju državu
07.10.2019. u 08:26
get url
text

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je u nedjelju navečer da je Srpska lista, koju podupire službeni Beograd, na prijevremenim izborima na Kosovu ostvarila "najuvjerljiviju pobjedu u svojoj historiji", osvojivši više od 90 posto glasova u svim srpskim sredinama i poručio da će Srbi u kosovskom parlamentu imati "sjajno političko predstavljanje".

 Srbi su pokazali ogromnu zrelost i ujedinili su se kad je bilo najpotrebnije, pokazali su da mogu biti zajedno i jedinstveni, da razumiju svoju državu, rekao je Vučić na konferenciji za novinare povodom prijevremenih izbora na Kosovu, prenosi Hina. 

Vučić je naglasio da će Srbi imati "sjajno političko predstavljanje u kosovskom parlamentu" jer će se Srpska lista boriti za nacionalne i državne interese Srbije i za ostanak i opstanak srpskog naroda na Kosovu.

Srpski narod je nedvojbeno rekao koga želi da zastupa njegove interese, ocijenio je Vučić i  poručio sunarodnjacima na Kosovu da uvijek mogu računati na svoju državu.

Srbijanski predsjednik je, komentirajući preliminarne izborne rezultate albanskih stranaka, rekao da je spreman razgovarati s legitimnim predstavnicima Albanaca, "ma ko to bio".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.