open-navfaktor-logo
search
Beograd
Vučićev kum učestvovao u sudaru: "McLarenom" se zakucao u ogradu, povrijeđene dvije osobe
Nikola Petrović, bivši generalni direktor Javnog preduzeća Elektromreža Srbije i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je sinoć u saobraćajnoj nesreći na Dedinju u Beogradu u kojoj su povrijeđene dvije osobe.
07.03.2023. u 07:57
get url
text

Petrović je, prema pisanju Nova.rs, upravljao vozilom marke "McLaren" kada se zabio u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46.

Tom prilikom je srušio tri stuba i udario u automobil "opel corsa". Povrijeđene su dvije žene koje su prevezene u bolnicu.

Prema neslužbenim informacijama, kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ulazio je u Užičku iz sporedne ulice i nije propustio "opel corsu" kada je došlo do sudara.

Kako prenosi Nova.rs, Nikola Petrović cijelo je vrijeme bio u policijskom vozilu s kapuljačom na glavi.

Sa McLarena su skinute tablice, a pripadnici MUP-a nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da učini Parking servis.

Sve vrijeme uz ekipu Nove.rs, kako izvještavaju, stajalo je nekoliko muškaraca koji su ih okružili.

Iako su od njih pokušali doznati zašto su ih okružili, nisu željeli odgovoriti.

Pripadnik MUP-a koji je regulirao saobraćaj u ulici nekoliko je puta zamolio novinare da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nesreću i "šta tu rade".

Iz MUP-a su za Nova.rs potvrdili da se dogodila saobraćajna nesreća i da su dvije osobe povrijeđene, ali nisu otkrili identitet sudionika saobraćajne nesreće.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.