navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zabava u Sarajevu

YokoO za spektakularan završetak serijala Garden of Dreams na Humu

Poznata i prepoznatljiva lokacija Hum brdo, donosi novi ljetni val dobre zabave i još jedno internacionalno ime – YokoO

Objavljeno: 19.07.2019. u 16:59
get url
text

akon junskog izdanja festivala na tri atraktivne sarajevske lokacije, kada je Garden of Dreams definitivno potvrdio kultni status na klupskoj sceni u Sarajevu, slijedi novo iznenađenje. U subotu, 20. jula od 14 sati sarajevska publika će uživati u još jednom nezaboravnom popodnevu u Bašti snova.

Poznata i prepoznatljiva lokacija Hum brdo, donosi novi ljetni val dobre zabave i još jedno internacionalno ime – YokoO. Ovaj DJ i producent iz Berlina donijet će prepoznatljive setove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Njegova bogata karijera broji saradnje sa labelima kao što su All Day I Dream, Musik Gewinnt Freunde, Kindisch, Get Physical, Moodmusic i Plastic City, a njegov neosporan talenat pozdravljaju klubovi i live nastupi po cijelom svijetu.

Energičan, neposredan, uz snažan dodatak basa, njegov zvuk je savršena podloga za najrasplesanije plesne podije. Pored toga, YokoO se izdvaja na klupskoj sceni sa impresivnim brojem remiksa, što atmosferu na njegovim setovima dovodi do usijanja.

Pored Yoko0, spektakularne nastupe najavljuju i G. Edd, SaraS te dobro poznati dvojac After Affair. Zalaskom sunca u rasplesanoj noći završit će se ljetno izdanje Garden of Dreams na Humu. Early bird karte su već rasprodane, a karte po regularnoj cijeni od 25 KM moći će se kupiti na ulazu, saopćeno je. Više informacija dostupno je na www.gardenofdreams.ba.