Ubistvo u Beloj Crkvi

Za doručkom izmasakrirao oca nožem

Objavljeno: 12.09.2018. u 21:49

Janko je izašao krvav iz kuće i sjeo preko puta, na most, a komšijama je rekao da se povrijedio pri padu

Janko Đurković FOTO: FACEBOOK

Janko Đurković (34) iz Bele Crkve uhapšen je zbog sumnje da je jučer ujutru brutalno ubio oca Dragana Đurkovića (63). Prema prvim informacijama Janko je ocu, dok su doručkovali, zadao više od 15 uboda nožem i usmrtio ga na mjestu.

Ovo je druga tragedija ove porodice, jer se prošle godine Jakova majka ugušila kada joj je čvarak zapao u dušnik.

Dragan i Janko su jeli kada je odjednom došlo do rasprave. Janko je nakon bezazlene svađe uzeo nož i počeo da bode oca. Nakon prvog uboda nastavio je da ga bode po tijelu.

Kako žive u dvorištu u kojem ima još kuća, rođaci su čuli galamu, pa su pozvali policiju koja je na mjestu događaja zatekla stravičan prizor. U međuvremenu Janko je izašao krvav iz kuće i sjeo preko puta, na most, ali ga od žbunja niko nije vidio. Dok je policija radila uviđaj, on je mirno sjedio.

Jedan od komšia ugledao je Janka i vidio da su mu ruke krvave.

- Vidio sam njega i policiju u njegovom dvorištu. Pitao sam ga šta je bilo, a on mi je rekao da je popio malo više i da je pao. Ruke su mu bile krvave, a krvi je bilo i na pantalonama – rekao je komšija Dule Paunović, koji je obavijestio policiju o tome šta je vidio, pa je ubica uhapšen.

Janku je određeno policijsko zadržavanje nakon čega će tužilac vjerovatno tražiti pritvor.

Izvor:   Blic

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije