Za hladne dane: Tople vunene kape podižu svaku kombinaciju

Objavljeno: 27.01.17 u 08:44

Najgora stvar koju donose zimska jutra, osim činjenice da se moramo rano probuditi, jeste izlazak iz toplog doma i val hladnoće koji nas svako jutro čeka ispred vrata nakon izlaska iz kuće ili stana.

Izlazak iz kuće gotovo je nezamisliv bez omiljenog zimskog modnog dodatka, koji spaja ono najbolje u garderobi.

Vunene kape, istovremeno tople i mekane, savršen su jednostavni dodatak koji će, osim zaštite od hladnoće, svakom zimskom outfitu dati zanimljivu teksturu i biti najdraži završni pečat.

Modni brendovi ove su se sezone, kao i mnogih prije, poigrali različitim oblicima, uzorcima, bojama i teksturama i na police uvrstili raznolike varijante jednostavne pletene kape.

Bilo da se odlučite za jednostavnu crnu, oversized model u blijedoružičastoj boji, neutralnu varijatnu u boji kamiline dlake ili za najluksuzniju varijantu izrađenu od najfinijeg kašmira u jarkoj boji, vunena kapa umjesto modnog dodatka koji nadopunjuje kombinaciju, postat će njena glavna zvijezda.

U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih kombinacija s najrazličitijim modelima vunenih kapa, od malih do oversized, od neutralnih do jarkih, od upečatljivih do decentnih.