open-navfaktor-logo
search
Kolege šokirane
Zagreb: Uhapšen policajac zbog pljačke pošte, a ovo mu nije prvo razbojništvo
Kako je priznao, imao je tešku ovisnost o kocki, odnosno o kladionicama te se vremenom počeo zaduživati, a dugove nije mogao vraćati
23.11.2018. u 12:56
get url
text

Policija je uspjela identificirati muškarca koji je jučer ujutro opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte u novozagrebačkom naselju Središće.

Kako saznaje Jutarnji list, navodno se radi o aktivnom policajcu zagrebačke policije.

Iako je kriminalistička istraga još u toku, uhapšenog policajca su njegove kolege uspjele povezati sa još desetak razbojništava na području Zagreba.

Priča se počela odmotavati kada je pljačkaš nakon što je s plijenom napustio poštu pobjegao u obližnji Kaufland, međutim tamo su ga uočili zbog nervoznog ponašanja. Jedan od radnika je pozvao policiju, a oni su, gledajući snimke nadzornih kamera iz pošte, uočili kako je riječ o osobi u istoj odjeći kao maskirani pljačkaš pošte.

Nemalo su se, i neugodno, iznenadili kada su vidjeli da im je u pitanju mlađi kolega. On je ubrzo uhapšen, a na ispitivanju se klupko počelo dodatno razmotavati, te su kriminalisti utvrdili kako mu ovo nije prvo razbojništvo već to radi duže vrijeme.

Kako im je priznao, imao je tešku ovisnost o kocki, odnosno o kladionicama te se vremenom počeo zaduživati, a dugove nije mogao vraćati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.