navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U duhu svjetske dive

Zaručnica Cristiana Ronalda oduševila stajlinzima na Filmskom festivalu u Veneciji

Georgina Rodriguez bila je jedna od najzapaženijih dama na 77. po redu Venecija Film Festivala.

Objavljeno: 04.09.2020. u 09:37
get url
text

Zgodna crnka pozirala je paparazzima u duhu prave svjetske dive u pomno osmišljenom stajlingu, a mnoge je oduševila zaokretom na nešto čednija izdanja.

Georgina se ovoga puta vodila onom "manje je više", pa nije pretjerivala sa modnim dodacima, krojevima, uzorcima i bojama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venecia 2020

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Od glave do pete stigla je u bijelom. Odjenula je elegantno bijelo odijelo s palazzo modelom hlača visokog struka, čipkastom bluzom te predimenzioniranim sakoom, a na noge je obula bijele salonke.

Kosu je tek blago raspustila, a od nakita je nosila dijamantno prstenje, narukvice i ogrlice koji su se dobro uklopili sa ostatkom kombinacije.

Iako voli naglasiti svoju besprijekornu figuru vrlo izazovnim stajlinzima i pripijenim krojevima, Georginin stas i ovoga puta je došao do izražaja i to na nešto suptilniji način.

Atraktivna Argentinka koja je već nekoliko godina u vezi sa jednim od najboljih fudbalera svijeta Cristianom Ronaldom, bila je dobro raspoložena i nije krila veselje što se festival održava, pa makar i po novom uvjetima usred korona krize.

 

Za pojavljivanje na crvenom tepihu izabrala je svilenu haljinu nježno roza boje dubokog izreza i bez naramenica koja je istakla svu raskoš atraktivne Georgine.