open-navfaktor-logo
search
Pozitivne reakcije
Zašto je Son omiljen među fudbalerima Tottenhama?
Reprezentativac Južne Koreje je bio suspendovan za meč s Evertonom, no nakon posljednjeg sudijskog zvižduka pridružio se saigračima na terenu
15.05.2019. u 08:50
get url
text

Fudbaleri Tottenhama napravili su veliki rezultat plasmanom u finale Lige prvaka, a u revanš-meču polufinala protiv Ajaxa uspjeli su nadoknaditi tri gola zaostatka.

Osim toga izabranici Mauricija Pochettina kroz Premier ligu osigurali su nastup u elitnom evropskom klupskom takmičenju i sljedeće sezone.

Nakon posljednje prvenstvene utakmice u ovoj sezoni, u kojoj su Spursi pred domaćim navijačima odigrali 2:2 s Everton, fudbalerima i stručnom štabu pridružili su se članovi njihovih porodica. Igrači i struka su se zahvalili navijačima na podršci ove sezone, a dešavanja na travnjaku novog Tottenhamovog stadiona obilježio je Son Heung-Min.

Reprezentativac Južne Koreje je bio suspendovan za meč s Evertonom, no nakon posljednjeg sudijskog zvižduka pridružio se saigračima na terenu.

Sjajni ofanzivac prišao je Eriku Lameli, Christianu Eriksenu i Ericu Dieru te se nakratko poigrao s njihovom djecom. Kamermanima na novom ultramodernom stadionu Spursa nisu promakli pokušaji Sona da zabavi djecu svojih timskih kolega.

Ponašanje reprezentativca Južne Koreje izazvalo je brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.