open-navfaktor-logo
search
SDA
Zašto Radončić pokušava prikriti istinu o SBB-ovim kadrovima
Fahrudin Radončić i njegov SBB, kao i nebrojeno puta do sada, svoje greške ispostavljaju drugima, navodi se u saopćenju SDA.
27.08.2018. u 18:25
get url
text

-Na stranačkoj tribini u Mostaru, Radončić je prešutio sramotnu ulogu Faruka Ćupine, SBB-ovog nosioca liste za Parlament Bosne i Hercegovine, u dilovima sa HDZ-om a na štetu grada Mostara i njegovih stanovnika, naročito Bošnjaka.

Podsjećamo SBB-ovog predsjednika da su njegovi stranački kadrovi kao što je Faruk Ćupina, kako je poznato svim Mostarcima, spremni na veleizdaju zarad vlastite koristi. Tako je Ćupina HDZ-u prepustio Mostar u zamjenu za vlastitu apoteku!

Mostarcima je dobro poznato da je ovaj SBB-ov uzdanica presudio kod glasanja za izbor HDZ-ovog Ljube Bešlića za gradonačelnika, a nakon što je prethodno potpisao sudsku nagodbu kojom je legalizovan objekat poznat kao apoteka, u suvlaništvu Faruka Ćupine.

Da Faruk Ćupina nije izuzetak, ovih dana svjedoče u medijim i drugi, sada već bivši SBB-ovci, koji potvrđuju praksu djelovanja te stranke i njenih kadrova u vlastitom interesu, pa tako ukazuju na općepoznatu činjenicu – da "Radončić gleda samo sebe i svoje tajkune".

Nakon što su postali svjesni suštine SBB-ovog djelovanja, bivši članovi te stranke javno govore kako je "Radončić strah i trepet" a da SBB "samo pred izbore dolazi i obećava" a onda nestanu do novih izbora i novih mandata.

Mostarci su toga svjesni i neće nasjesti na Radončićeva podmetanja ma koliko on glasno vikao na tribinama i ma koliko Faruk Ćupina glasno i licemjerno aplaudirao na Radončićeve laži.

SDA i njeni kadrovi su uvijek bili i ostat će privrženi ideji jedinstvenog Mostara, kao i jedinstvene Bosne i Hercegovine. SDA je to pokazivala svih ovih godina. I to je činjenica koju Radončić svojim obmanama ne može promijeniti - navodi se u saopćenju SDA.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.