open-navfaktor-logo
search
Otkazani letovi
Zatvoren terminal u Münchenu: Policija traži čovjeka jer nije prošao kontrolu
Na stranici Aerodroma München stoji da je neko ušao na Terminal 2 kroz izlaz u slučaju nužde i nije prošao sigurnosnu kontrolu zbog čega traje policijska akcija
27.08.2019. u 11:52
get url
text

Zbog policijske akcije otkazani su letovi na Terminalu 2 na aerodromu u Münchenu, javlja Večernji list.

Njihova reporterka koja se našla na blokiranom terminalu javlja da su putnici koji ostaju u Münchenu izdvojeni od onih koji lete dalje.

- Stigli smo oko 8 sati u München i otad čekamo. U dvorani u kojoj se nalazimo nema nikog na šalterima, a raspoređeni su policajci. Morali smo nanovo proći kroz kontrolu putnika i prtljage, a policija očito traži nekoga ili nešto. Jedna policajka je kazala kako trenutno nema letova ni s Lufthansom ni s bilo kojom drugom kompanijom. Nisu nam ništa drugo kazali, a u međuvremenu i novi ljudi nadiru u dvoranu - javila je. Dodaje kako je nekoliko letova s tog terminala otkazano kad su stigli, a zatim su najavljene i odgode drugih.

Na stranici Aerodroma München stoji da je neko ušao na Terminal 2 kroz izlaz u slučaju nužde i nije prošao sigurnosnu kontrolu zbog čega traje policijska akcija. Osim Terminala 2, zatvoreni su bili B i C dio Terminala 1.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.