Zavela i problematičnog princa: Kylie Minogue ima novog dečka, njeni fanovi u šoku

Objavljeno: 18.04.17 u 15:27

Vijesti o novom dečku Kylie Minogue šokirale su njene fanove. Kako tvrdi jedan australijski magazin, slavna pjevačica već nekoliko nedjelja u tajnosti se viđa sa princom Andrewom. Njih dvoje navodno su se zbližili nakon što je ona u februaru okončala vezu sa glumcem Joshuom Sassom (29), za kojeg je bila vjerena.

Trenutno su nerazdvojni. Andrew je zaljubljen do ušiju, rekao je za magazin “New Idea“ izvor iz palate, te dodao da su njih dvoje počeli da se viđaju nakon što je Andrew (57) kontaktirao Kylie (48) da joj pruži podršku nakon što je ona okončala vezu sa Sasom. Ove vijesti obradovale su kraljevsku porodicu.

Kylie je neko koga bi kraljica Elizabetha II rado primila u porodicu otvorenih ruku. Svi se nadaju da će veza potrajati, dodaje izvor.

Kylie je u februaru Joshuu istjerala iz njihovog zajedničkog doma, nakon što je otkriveno da ju je on varao sa koleginicom, španskom glumicom Martom Milans (34). To je bila još jedna u nizu propalih veza australske pjevačice, koja se zabavljala sa Jasonom Donovanom, Michaelom Hutchinsom, Olivierom Martinezom, Lennyjem Kravitzem i Andresom Velencosom.

S druge strane, vojvoda od Yorka bio je oženjen Sarom Ferguson od 1986. do 1996. i sa njom ima dvije ćerke, princezu Beatris (28) i princezu Eugeniju (27). Nakon razvoda povezivali su ga sa mnogim poznatim damama, među kojima su poslovne žene i playboy manekenke.

Pre dvije godine, sin britanske kraljice Elizabethe našao se u centru skandala zbog navoda da je učestvovao u seksu sa maloljetnicom. Nju je navodno podvodio Jeffrey Epstein, američki investicioni bankar i milijarder, koji je bio Andrewov dobar prijatelj. Kraljevska porodica ove optužbe je demantirala.