Zbog eksperimentiranja s djevojkom: Religiozni roditelji mole se za dušu popularne pjevačice

Objavljeno: 20.03.17 u 13:13

Katy Perry (32) u subotu je u Los Angelesu primila nagradu za promicanje ljudskih prava i jednakosti, a u govoru zahvale Amerikanka je otkrila i sočne detalje iz svog seksualnog života.

Perry: Priznanjem šokirala fanove, ali i roditelje
Perry: Priznanjem šokirala fanove, ali i roditelje

Kad je 2008. njezin hit 'I Kissed A Girl' poharao svjetske top liste, muzičarka se pohvalila kako joj je sasvim prirodno pjevati o ljubljenju s djevojkom jer je svojedobno i sama to probala. Naravno, kao što kažu i stihovi njezine pjesme, iskustvo joj se itekako svidjelo.

- A sada iskreno, otišla sam ja i puno dalje od poljupca sa ženom. To moje eksperimentiranje bilo je i više nego proturječno Katy iz stroge katoličke obitelji u kojoj sam odrasla. Ali, bila sam znatiželjna. Znala sam da seksualnost nije crno-bijela. U vjerskoj sredini koja je obilježila moje djetinjstvo i mladost homoseksualnost se smatrala odvratnom i nastranom te se povezivala isključivo s paklom - izjavila je Perry.

 Njezini roditelji, majka Mary Christine i Maurice Keith, inače pastori, djecu su tjerali da pjevaju gospel i budu u crkvenom horu, a slušanje svjetovne muzike bilo je strogo zabranjeno u kući.

Katy kao djevojčica nije smjela jesti ni popularne američke zobene pahuljice, koje su za maskotu imale Leprechauna (irskog vilenjaka), jer ga je njena majka povezivala s praznovjerjem i đavolom. Kad bi za ručak imali punjena jaja, koja se u cijelome svijetu zovu đavolja jaja, roditelji su djecu tjerali da ih zovu anđeoskim.

Katy danas za sebe kaže da više nije vjernica, ali moli se iz navike i poniznosti.

Majka i otac nisu presretni zbog njenog preslobodnog načina života, ali nastoje biti uz kćer - mole se za nju i ne gube nadu da će se vratiti na pravi put.