open-navfaktor-logo
search
Incident u Modriči
Zbog kockarnice: Bivši Zmaj i kandidat SNDS-a za zastupnika NSRS napao radnika na benzinskoj pumpi
Petar Jelić, bivši fudbalski reprezentativac BiH, sin pokojnog Milana Jelića, i kandidat SNSD-a za narodnog zastupnika u NSRS, rano jutros fizički je napao radnika na benzinskoj pumpi na putu Modriča - Bosanski Šamac, javlja RTV BN.
13.08.2022. u 20:20
get url
text

Radnik je Jelića prijavio policiji, a sve su snimile nadozorne kamere na pumpi.

Mladić je, navodno napao radnika benzinske pumpe zahtijevajući da ga, nakon isteka radnog vremena, pusti u kockaricu u sklopu objekta.

Incident se dogodio oko tri sata ujutro, a kako RTVBN, pomenuti mladić je, sa još trojicom, upao u objekat nakon isteka radnog vremena i tražio da ga puste u kockarnicu koja se nalazi u podrumu lokala.

Na snimku sa nadzornih kamera se vidi da mladić radnika pumpe odguruje i hvata za vrat, dok ih druga trojica mladića razdvajaju.

- Policijskoj stanici Modriča, noćas oko 03:15 sati, prijavljeno je da je lice inicijala P.J. iz Modriče verbalno, a potom fizički nasrnulo na radnika jedne benzinske pumpe u Modriči. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužulaštva Doboj. Rad po navedenom je u toku - saopćeno je BN-u iz PU Modriča.

Jelić je za A reprezentaciju BiH odigrao dva prijateljska meča i to protiv Južne Koreje i Irana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.