open-navfaktor-logo
search
Granična policija BiH
Zbog koronavirusa: Privremeno zatvoreno nekoliko graničnih prijelaza sa Srbijom
Zbog novonastale situacije koja se odnosi na širenje koronavirusa od danas privremeno do daljnjeg bit će zatvoreni granični prijelazi za pogranični promet Mali Zvornik i MGP Brasina – željeznička stanica u unutrašnjosti područja Republike Srbije (na području BiH MGP Zvornik – željeznički granični prijelaz), u nadležnosti Postrojbe granične policije Zvornik.
Nedim Pobrić
12.03.2020. u 12:25
get url
text

Iz Granične policije Bosne i Hercegovine obavještavaju da su putem lokalne međunarodne suradnje, u srijedu od predstavnika nadležnih organizacijskih postrojbi MUP-a Srbije obaviješteni da će zbog novonastale situacije koja se odnosi na širenje koronavirusa od danas od sedam sati privremeno do daljnjeg biti zatvoreni navedeni granični prijelazi.

Od danas privremeno će do daljnjeg biti zatvoren granični prijelaz za pogranični promet Priboj (na području BiH GP PGP Mokronozi) i Most u Carevom Polju (na području BiH prema Sporazumu u sastavu MGP Uvac) u nadležnosti Jedinice granične policije Višegrad.

Također, od danas privremeno će do daljnjeg biti zatvoren granični prijelaz za pogranični promet Jamena - skelski granični prijelaz (na području BiH GP PGP Donje Crnjelovo). 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.