navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Šri Lanka

Zbog korone "zaglavili" na medenom mjesecu: Snimili šta rade, i skupili 4 miliona pregleda

Michelle i John Senyard vjenčali su se početkom marta te su se nekoliko dana kasnije zaputili na medeni mjesec na Šri Lanku, gdje se još nalaze.

Objavljeno: 18.05.2020. u 22:56
get url
text

Iako su se tamo trebali nalaziti samo dvije sedmice, ovaj par je zbog koronavirusa "zapeo" na Šri Lanci čak dva mjeseca.

Video u trajanju od deset sekundi koji je Michelle objavila na svom TikToku, a koji prikazuje njenog novopečenog supruga kako se njiše na užetu koje je zavezano za jedno stablo, ubrzo je postao viralan te je prikupio više od četiri miliona pregleda.

Michelle je za BuzzFeed otkrila da im je povratni let za SAD bio otkazan, a svi ostali letovi bili su preskupi i imali veoma duge rute.

- Mislili smo da nije pametno putovati toliko dugo kroz različite gradove za vrijeme pandemije. Nazvali smo našu aviokompaniju i zakazali sljedeći let. Međutim, i on je bio otkazan - ispričala je.

Hotel u kojem su se nalazili također je zatvorio zbog koronavirusa i bili su prisiljeni pronaći novi smještaj te su se preselili u hostel.
Iako bi mnogi pomislili kako se nalaze na odmoru iz snova, Michelle kaže kako je teško biti u karantini u stranoj državi. Napomenula je i da postoje brojna ograničenja te da nikome nije dopušteno izlaziti vani izvan policijskog sata.

- Snalazimo se, a trenutno i radimo. Sretni smo da možemo otplaćivati stan u Americi i istovremeno uživati ovdje - zaključila je.

@meeshandjohn

Yup-2 weeks turned into 2 months. We’ve been married in Sri Lanka longer than we’ve been married in America ##covid19 ##coronavirus ##srilanka ##fyp

♬ Summer Days - Martin Garrix / Macklemore / Patrick Stump