open-navfaktor-logo
search
Život žene fudbalera
Zbog supruga prešla na islam, a njegov transfer u Manchester City uništio im je brak
Nakon što se Harry Kane nije pojavio na početku priprema Tottenhama, mnogi su smatrali da je njegov transfer u Manchster City gotova stvar, no na kraju se ništa nije desilo. Kane je ostao u Londonu.
29.08.2021. u 13:43
get url
text

Rita Johal, bivša supruga fudbalera Građana Riyada Mahreza, na zanimljiv način je prokomentarisala nedolazak kapitena Engleske na Etihad, te iz svega izvukla pozitivne stvari za njega, njegovu suprugu i njihov brak.

Pjevačica je kazala kako se njen bivši suprug, koji sedmično zarađuje 160.000 funti, od oca koji je kupovao u Asdi (lanac supermarketa u Velikoj Britaniji) pretvorio u "glavonju" nakon što je realizovao transfer iz Leicester Cityja u Manchester City.

- Ne mogu kontarisati živote drugih ljudi, ali preseljenje (transfer) je promijenilo mog supruga. Supruga Harryja Kane je vjerovatno imala sreće, drugi bi trebali biti oprezni - kazala je Johal za The Sun, te dodala:

- Riyad je dozvolio da mu slava uđe u glavu. Promijenio se kada je otipšao u Manchester City, ali karijera fudbalera je kratka.

Rita je kazala da je zbog Mahreza prešla na islam.

- Voljela sam ga. Željela sam to napraviti. Promijenila sam se zbog njega, promijenila sam vjeru. Prestala sam piti, a on nije ni pio. Sviđale su mi se njegove vrijednsti i željela sam finu porodicu - rekla je supruga alžirskog fudbalera, dodavši:

- Ne mrzim ga, to je teška riječ, ali sam škirana i tužna zbog onoga što je učinio. Napusio me iznenada, a za sve je krivio pritisak igranja za Manchester City.

Inače, iz braka sa Mahrezom Johal ima dvije kćerkice, Inayu i Aylu.

Nakon što je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Cityjem vrijedan 60 miliona funti, stvari u privatnom životu Mahreza krenule su silaznom putanjom, a 2019. godine napustio je porodični dom.

- Jednog dana je samo otišao, preselio se u hotel. Samo nas je ostavio i izabrao novi život - kazala je bivša supruga fudbalera Cityja.

Rita, koja je trenutno u vezi sa jednim filmskim producentom putem Instagrama je saznala da je njen suprug buduću ženu Taylor Ward vjerio sa prstenom vrijednim 400.000 funti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.