open-navfaktor-logo
search
Španci tvrde
Zbog svađe s Ronaldom Pjanić napušta Juventus, znaju i gdje ide
Ovih dana fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić našao se na udaru italijanske javnosti, nakon što je s još par klupskih kolega odlučio napustiti Italiju uprkos jasnim odredbama vlasti.
22.03.2020. u 10:22
get url
text

Pjanić se vratio u Luksemburg, a u poteklom periodu mediji su često pisali kako bi bh. veznjak ovoga ljeta mogao napustiti redove Stare dame. Zmaja uglavnom sele u PSG, pisalo se i o Chelseaju, dok španski Don Balon tvrdi da bi Mire mogao put Real Madrida.

Španski mediji je glavni argument za Pjanićev transfer na Santiago Bernabeu pronašao u činjenici da bh. reprezentativac nije u najboljim odnosima s Ronaldom, koji je prošle godine bio i u sukobu s Paolom Dybalom.

Don Balon tvrdi kako je Real itekako zainteresovan za Pjanića, a bio je i ranije. Posebno jer su Kraljevi u odličnim relacijama s Pjanićevim zastupnikom Falijem Ramadanijem iz čije agencije su prošlog ljeta kupili Luku Jovića.

Navodno bi Stara dama Pjanića pristala prodati za 55 miliona eura, što je za deset miliona manje od tržišne vrijednosti prema podacima Transfermarkta.

Čini se da bi Real još jednom mogao "profitirati" od Ronalda...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.