navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Djeca na prvom mjestu

Zdravstveni problemi kćerki spojili Angelinu Jolie i Brada Pitta

Dvije kćerke Angeline Jolie i Brada Pitta, Zahara (15) i Shiloh (13) u posljednja dva mjeseca završile su u operacijskoj sali, a slavna glumica u emotivnom eseju za Time ispričala je priču. Povod njenog eseja bila je ljubav i poštovanje povodom međunarodnog Dana Žena.

Objavljeno: 10.03.2020. u 18:07
get url
text

- Posljednja dva mjeseca bila sam suočena sa operacijama svojih kćerki. Najprije je na operaciji završila moja najstarija kćerka, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa Shiloh morala operirati kuk - kazala je Jolie koja nije otrkrila o kakvim problemima se radilo kod najstarije kćerki.

Glumica, koja je uz svoje kćerke bila cijelo vrijeme u bolnici, navodi kako Zahara i Shiloh razumiju koliko je važno imati podršku kada prolazite kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju biti ponosne na svoje ožiljke i strpljive u vremenu kada se oporavljaju, prenosi hollywoodlife.com.

Spavala je uz njih u istoj sobi i bila je cijelo vrijeme u pidžami.

Njen bivši suprug Brad Pitt, zbog operacija svojih kćerki, otkazao je učešće na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA, i to je učinio bez dvojbi.

- Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Brad ipak nije ništa rekao javno, ali je zato Angelina dala ispovijest o teškom razdoblju za porodicu. Oboje su pokazali da su brižni roditelji kada je riječ o njihovoj djeci - rekao je izvor.

Uz roditelje u bolnicu su dolazili i ostala braća i sestre.

- Znali su braća i sestre donijeti karte i igrati se satima. Bilo je dirljivo to sve vidjeti - kaže izvor.

Angelina je istakla da je neizmjerno ponosna na svoje kćerke, naročito kada ih, kaže, gleda koliko su brižne jedna prema drugoj.

- Ništa im nije bilo preče od toga da si međusobno pomognu i s radošću su sve ostalo stavile po strani kako bi se mogle posvetiti jedna drugoj. Osjećale su se ispunjeno jer su mogle pomoći. I to je ljubav - dodala je ponosna glumica kojoj je bila namjera slaviti žensku solidarnost i ljubav.

Nakon što su izašle iz bolnice, Angelina je sa kćerkama otišla u shopping, a Zahara je izrazila želju da posjeti poznati cirkus.

Mama Angelina hvalila je svoje djevojke koje su pokazale nevjerovatnu hrabrost, a ponosna je što se u proces oporavka uključio i Maddox (18), Pax (16) i Knox (11).