Oštra reakcija

Zelenika: Surovo i drsko miješanje Hrvatske u izbore u BiH

Objavljeno: 30.09.2018. u 11:32

Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je, navodi Zelenika, rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu nasilno mijenja suvremenu političku stvarnost

Kandidatkinja HDZ-a 1990 za članicu Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Diana Zelenika reagirala je na, kako je kazala, sve grublje miješanje dužnosnika Republike Hrvatske u izborni proces u BiH, a u korist jedne političke stranke.

- Naime, potpredsjednik HDZ-a RH i potpredsjednik hrvatskog Sabora Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ BiH.

Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu, kako saznajemo od mega-media.hr, nasilno mijenja suvremenu političku stvarnost. Opet se nastoji krađom glasova ostati na vlasti i poništiti legalnu i legitimnu izbornu volju hrvatskih birača. Smatram da je politički nužno ukazati na nadolazeću izbornu krađu i pozivam sve Hrvatice i Hrvate da podrže mene u kandidaturi za članicu predsjedništva i ne dopuste ponovni ulazak zla u Predsjednistvo – navodi se u saopćenju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije