open-navfaktor-logo
search
Bruka Plavih
Željina katastrofa: GOŠK na Grbavici srušio snove o tituli!
Izabranici Milomira Odovića djelovali su bezidejno, kao i u duelu protiv Slobode
30.09.2018. u 20:53
get url
text

Fudbaleri Željezničara ponovo su razočarali. Bodove sa Grbavice večeras su odnijeli gosti iz Gabele, koji su slavili sa 2:1, a kako su igrali nije pregrubo reći da su se Plavi večeras oprostili od borbe za titulu!

Izabranici Milomira Odovića djelovali su bezidejno, kao i u duelu protiv Slobode, a trener Želje nije imao kvalitetno rješenje sa klupe da razdrma uspavane zvijezde.

Kod gostiju iz Gabele od prve minute se osjetila volja i želja da Grbavicu napuste neporaženi.

I ne samo neporaženo. Nego i da odnesu cijeli plijen. Nonšalantni domaćini bili su bezopasni, a GOŠK je vrebao priliku. I ona je stigla u 27. minuti. Vego je izveo korner sa desne strane, a usamljeni Đajić glavom je poslao loptu u mrežu, koju je Kjosevski ispratio samo pogledom. 

{$galerijaFotografija}

Željo ni nakon primljenog gola nije imao odgovor na dobro postavljenu igru GOŠK-a. S druge strane gosti su u 60. minuti mogli završiti posao, ali je Kulović u dobroj situaciji dao prejak for i prilika je otišla u nepovrat.

{$galerijaFotografija}

U 84. minuti sudija Topalović dosudio je penal za Želju! Đajić je zaustavio Dacića, Topalović je razmišljao nekoliko sekundi i pokazao je na kreč. Kazneni udarac u pogodak je pretvorio Krpić.

U sudijskoj nadoknadi Mirsad Ramić je sa bijele tačke GOŠK-u donio veliku pobjedu!

FK Željezničar - NK Gošk - 30.09.2018.
1 od 10
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.