open-navfaktor-logo
search
Besplatan ulaz
Željo časti djecu i dame
Derbi utakmica 19. kola Premijer lige BiH između fudbalera Željezničara i mostarskog Veleža igra se u subotu
05.12.2019. u 11:01
get url
text

Uprava Fudbalskog kluba Željezničar donijela je odluku da ulaz za subotnju prvenstvenu utakmicu s Veležom na stadionu Grbavica u Sarajevu "bude besplatan za djecu i pripadnice ljepšeg spola".

- Plavi bi u slučaju trijumfa polusezonu završili na prvom mjestu, a klub je donio odluku da je ulaz za djecu i pripadnice ljepšeg spola besplatan - istakli su danas iz FK Željezničar, prenosi Anadolija. Željezničar je nakon 18 odigranih kola prvi na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine s 35 osvojenih bodova, koliko ima i njegov gradski rival Sarajevo.

- Interesovanje za posljednju utakmicu našeg kluba u 2019. godini je jako dobro, a tim povodom klub je omogućio besplatan ulaz za djecu do 14 godina i pripadnice ljepšeg spola. Besplatan ulaz odnosi se za južnu, sjevernu i istočnu tribinu. Također, plavi će imati podršku i od polaznica Omladinske škole FK Željezničar, te još nekoliko škola fudbala - saopćili su iz FK Željezničar. 

Derbi utakmica 19. kola Premijer lige BiH između fudbalera Željezničara i mostarskog Veleža igra se u subotu, 7. decembra, s početkom u 16 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.