Željo, oprez: Bivši golman Plavih nahvalio Zetu koja je jučer razbila Partizan!

Objavljeno: 19.06.17 u 16:20 Autor: S. Šišić

Od pet mogućih protivnika Željezničar je definitivno dobio najtežeg i najnezgodnijeg! Plavi neće putovati na egzotične destinacije, ali je jasno da neće imati lagan posao protiv Crnogoraca.

Radulović je imao priliku da igra protiv Zete i upoznat je s kvalitetom ovog kluba
Radulović je imao priliku da igra protiv Zete i upoznat je s kvalitetom ovog kluba

Mnogi će se pitati zašto, a odgovor je ponudio Mileta Radulović, nekadašnji golman Plavih, koji sada radi kao trener golmana Mladosti iz Podgorice.

- Željo nije mogao proći gore. Dobio je za protivnika najbolju ekipu u Crnoj Gori - upozorio je Radulović za Faktor, dodavši:

- Jučer su u prijateljskoj utakmici ovdje na Zlatiboru razbili Partizan. Dobili su 1:0, a beogradski tim nije im pogledao na gol. Čvrst su, kompaktan i mlad tim. Dosta dobro su uigrani i Željo će imati velikih problema.

Radulović je objasnio da je Zeta trebala biti prvak Crne Gore, ali je na kraju zbog odluka tamošnjeg Saveza ostali bez naslova.

- Osvojili su najviše bodova, ali im je oduzeto šest bodova (dva puta po tri), jer im je predsjednik ulazio u svlačionicu kod sudija, a Fudbalski savez to je sankcionisao oduzimanjem bodova. U svim linijama su dobri. Stoperi Cavnić i Vujačić su vrhunski, Adžović i Božović dominiraju u veznom redu, a u napada je izuzetno opasan Ljuljđuraj. Paklen je igrač! Jedini problem mogao bi im biti golman. Iskusnom Mladenu Božoviću istekao je ugovor, ali postoji velika vjerovatnoća da će sada produžiti ugovor i da će braniti protiv Želje - upozorio je Radulović.     

Zeta je u sezoni 2012/13 u Evropskoj ligi eliminisala Sarajevo. Da li će Željo uspjeti osvetiti komšije?

- Nek' se Željo čuva, da ne doživi sudbinu Sarajeva - kazao je Radulović uz smiješak.