open-navfaktor-logo
search
Poznati sastavi
Željo protiv Radnika bez dvojice iskusnih veznjaka
Da bi izabranici Milomira Odovića naredno kolo dočekali na vrhu PLBiH večeras im je potrebna pobjeda
16.09.2018. u 18:45
get url
text

Fudbaleri Željezničara reprezentativnu pauzu proveli su na liderskoj poziciji. Da bi izabranici Milomira Odovića naredno kolo dočekali na vrhu Premijer lige Bosne i Hercegovine večeras im je potrebna pobjeda u domaćem susretu protiv bijeljinskog Radnika.

U najavi utakmice strateg najtrofejnijeg bh. kluba kazao je kako je njegov tim reprezentativnu pauzu proveo radeći na kondiciji, ali i unapređenju same taktike.

Odović će večeras Radniku suprotstaviti: Kjosevski, Stevanović, Pavić, Čurjurić, Zec, Krpić, Blagojević, Zajmović, Šabanadžović, Osmanković, Rodin.

Zanimljivo da ni ovoga puta, kao ni za gostovanje na Pecari u prošlom kolu, u konkurenciji za utakmicu nisu Vranješ i Arežina, a na klupi domaćeg tima ostali su:  Fejzić, E. Šehić, A. Šehić, Osmanović, Veselinović, Dacić i Hajdarević.

S druge strane Mladen Žižović će na travnjak Grbavice poslati sljedećih 11 fudbalera: Lučić, Franić, Đelmić, Vasić, Popara, Šantić, Peo, Hadžić, Đurić, Aleksić, Merajić.

Radnikove rezerve večeras su: Marković, Radović, Brković, Despotović, Glišić, Motika, Isić.

Pravdu na meču koji na stadionu Grbavica počinje od 19.30 sati, uz direktan prenos na platformi MojaTV, dijelit će Luka Bilbija iz Banje Luke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.