Žena koja zna kako privući poglede: Zendaya izgleda kao milion dolara

Objavljeno: 30.06.17 u 19:31

Pjevačka i glumačka zvijezda Zendaya ovih dana okupirana je promoviranjem novog filma “Spiderman” u kojem utjelovljuje ulogu Michelle, atraktivne djevojke kultnog Marvelova junaka kojeg glumi Tom Holland.

Dvadesetogodišnja ljepotica sinoć je prisustvovala svjetskoj premijeri kino spektakla u Los Angelesu gdje je crvenim tepihom prošetala u ružičastoj couture haljini dizajnerskog dvojca Ralph & Russo, poznatog po kreiranju raskošnih i maštovitih večernjih haljina.

Zvijezda novog filma o Marvelovu superjunaku gotovo nikada ne razočara po pitanju modnih odabira, ali ova spektakularna haljina definitivno je oborila s nogu sve prisutne, a mlađahna glumica pokupila je sve pohvale modnih kritičara.

Iako joj je tek 20, kalifornijska ljepotica itekako dobro zna šta joj pristaje te kako ostati zapamćena. Lepršava haljina sa asimetričnim dekolteom i prorezom za noge, otkrila je glumičine najjače adute i istaknula struk.

Nabori na gornjem dijelu haljine i efekt dolčevite na vezanje, koji se pretvara u dugački lepršavi šal, detalji su koji ovu haljinu čine neodoljivom, a tamnoputa ljepotica iznijela ju je s tolikom gracioznošću da je sve ostavila bez daha.

Upečatljivu haljinu Zendaya je uskladila sa ružičastim stiletto štiklama modne kuće Casadei te visećim Bulgari naušnicama.