open-navfaktor-logo
search
Teške riječi
Žene Cityjevih zvijezda žestoko "ratuju", poznati bokser umiješan u skandal
Saneova djevojka je optužila Mahrezovu suprugu da je groupie djevojka, na šta joj je Rita odgovorila da skine periku i da izgleda kao dječak
25.11.2019. u 13:11
get url
text

Plavi dio Manchestera ovih dana "potresa" sapunica u kojoj su glavne uloge pripale ljepšim polovinama fudbalera Cityja, Leroya Sanea i Riyada Mahreza.

Naime, Candice Brook, djevojka njemačkog reprezentativca, i Mahrezova žena Rita nalaze se usred skandala u koji je umiješan i svjetski boksački prvak Deontay Wilder. Candice je bliska prijateljice Wilderove djevojke Telli Swift, a zakuhalo se kada je Rita flertovala sa poznatim bokserom.

Saneova djevojka je potom optužila Mahrezovu suprugu da je groupie djevojka, na šta joj je Rita odgovorila da skine periku i da izgleda kao dječak.

Saneova djevojka nazvala je Mahrezovu suprugu debelom. Ova joj je odgovorila da je ona iz Los Angelesa te da joj je koža zategnuta jer vježba, kao i to da nema umjetne grudi. Na kraju je Rita pozvala Candice da se nađu u Manchesteru i srede sve.

- Misliš da te se plašim, stara ženo - upitala je Rita Candice, nakon čega se vrijeđanje nastavilo, a tradiciona božićna proslava u organizaciji kluba tek slijedi. Mogli supruge fudbalera, a ne fudbaleri Cityja, biti u centru pažnje...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.