Ženski ormar: Deset bezvremenskih haljina

Objavljeno: 27.01.17 u 13:34

I one žene koje vole nositi farmerice, i u njima su svaki dan, sigurno će se složiti da su haljine nužnost svakog ormara. 

Međutim, ti bezvremenski komadi odjeće dolaze u toliko stilova i dizajna, da sam izbor, koji bi trebao savršeno pristajati svakoj, može biti vrlo izazovan zadatak. Zato evo male pomoći stručnjaka za modu, koji su sastavili spisak deset haljina koje bi svaka žena trebala imati u ormaru.

Mala crna Vjerovatno je najpoznatija od svih haljina. Ona je klasik svih vremena, a dolazi u raznim stilovima, tako da svaka žena može odabrati onu koja najbolje pristaje njoj i njenoj gradi tijela.

Crvena Stvorena je da se žena istakne u gomili ljudi. Takva haljina će svakako izazvati poglede i divljenje

Duga Smatra se da je duga haljina strogo namijenjena visokim ženama, ali to je mit. Cvjetne, a svijetlih boja do poda haljine, izgledaju predivno na svima. Niske žene trebaju birati s dubljim izrezima ili gradijent duge haljine, a visoke ili punije najbolje je da se drže ravnih krojeva koji su rezani ispod grudi ili haljine koje ističu struk.

Ne zaboravite onu koja prati liniju tijela Ljepota ovog modela haljine je konzervativan, ali izuzetno ženstven. Dizajnirana je tako da odgovara svakoj prigodi. Možete je nositi na poslovnim dogadajima, ili uz malo bogatiji nakit za večernji izlazak. Osim toga, ova vrsta haljine odgovara svima, bez obzira na tip tijela kojeg žena ima.

A-linija Jednostavna trapez haljina koja je uža u ramenima, a širi se od struka prema niže. Takve haljine izgledaju najbolje na sitnijim ženama, jer naglašavaju žensku krhkost i stvaraju atraktivnu siluetu. Osim toga, ova vrsta haljine može vam pomoći da sakrijete donji dio tijela, ako ste s njim nezadovoljne.

Košulja-haljina Prva ju je uvela Coco Chanel, jer transformira običnu mušku košulju u elegantan komad ženske odjeće. Takva haljina može se nositi i kao dnevni outfit ili večernji. Osim toga, možete se dotjerati za ured ili je obući uz uske traperice.

Nježna bijela čipka Čipka se odavno smatrala luksuzom od tkanina, jer su je samo bogate dame mogli priuštiti. Međutim, danas više nije tako. U haljini od bijele čipke, svaka se žene osjeća još više ženstvenom i elegantnom. Takve haljine su upravo savršene za zabave ili bilo koji društveni događaj. Kombinirajte je uz modne dodatke bilo crne, smeđe boje, i izgledat ćete zavodljivo.

Koktel Za one večernje događaje kada želite izgledati moderno i seksi, slobodno obucite koktel haljinu. Ona je sigurno udobnija i praktičnija nego haljina do poda. Osim toga, takva haljina ne ograničava ni smeta kod plesanja.

Vecernja duga Možda ćete rijetko uvečer obući haljinu do poda, ali sigurno imate želji imati jednu takvu u ormaru, za posebne prigode. Možete nositi takvu haljinu na bilo koji formalni dogadaj, kao što su vjenčanja, proslave, ili službeni prijem koji počinje iza 19 sati.

Za svaki dan Ova jednostavna, jeftina i udobna haljina je savršen izbor za svakodnevno nošenje. Bilo da žena ide na fakultet, u šetnju ili u kino sa prijateljima, ovakva haljinu bit će ugodna i elegantna za cijeli dan.