open-navfaktor-logo
search
Bez dlake na jeziku
Žestok obračun bivšeg selektora BiH i jednog od vođa Grobara
Dok je Duško Vujošević govorio o podjelama unutar Parizana došlo do žučne rasprave s jednim od vođa navijača Milošem Radisavljevićem Kimijem
05.10.2018. u 22:09
get url
text

Na promociji knjige "Crno-bela ideologija" došlo je do žestokog verbalnog obračuna bivšeg selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušaka Vujoševića i poznatog vođe navijača PartuzanaMiloša Radisavljevića Kimija.

Naime, JSD Partizan jučer je proslavilo 73. rođendan, a tim povodom i održana je i promocija pomenute knjige. Centralna figura proslave bio je legendarni košarkaški stručnjak Duško Vujošević.

Dule je pričajući o Partizanu podsjetio i na neke ne baš blistave trenutke iz skorije historije košarkaškog kluba. Dok je govorio o podjelama unutar kluba došlo do žučne rasprave s jednim od vođa navijača Milošem Radisavljevićem Kimijem.

- Bolje da ne pričamo Dule o navijačima, majke mi moje - kazao je Kimi Vujoševiću kad su se dotakli teme KK Partizan iz perioda najvećih turbulencija i podjela među Grobarima.

Dule je insistirao:

- Hajde da pričamo.

- Čekaj, je li treba da pričam ljudima da su uzimane pare od igrača, nemoj da zaj**avaš - odbrusio je Vujošević jednom od najuticajnijih među Grobarima.

- Uzimane su pare, cijeli život su uzimane pare, svi Grobari tamo što su dolazili su uzimali pare, to ništa nije sporno, to se zna, to niko ne krije. Koje su pare uzimali? Koliko? Uzimali da vade drugove iz zatvora, da plaćaju kazne - rekao je između ostalog Kimi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.