open-navfaktor-logo
search
Fight Island
Žestok udarac za UFC-ov spektakl: Otpada glavna borba za titulu, izazivač pozitivan na koronavirus
Borba za naslov prvaka u velter kategoriji na UFC-u 251 otkazana je nakon što je izazivač Gilbert Burns bio pozitivan na testu na koronavirus, objavio je MMA Junkie.
04.07.2020. u 10:10
get url
text

Burnsova borba protiv Kamarua Usmana trebala je biti glavna na UFC-u 251, prvom od četiri eventa serije Fight Island na otoku Yasu u Abu Dhabiju, prenosi Gol.hr.

Prva je na redu u noći s 11. na 12. jula, a sada je ostala bez glavne borbe. Ipak, ovaj event i dalje će ponuditi dvije borbe za naslov - Alexander Volkanovski protiv Maxa Hollowaya u perolakoj i Jose Aldo protiv Petra Yana u bantamu.

Osim prve, u problemima je i druga Fight Island priredba jer su dva borca koja su trebala nastupiti pozitivna - Brazilci Anderson Dos Santos i Vinicus Moreira.

Ipak, još postoji nada da će se glavna borba UFC-a 251 ipak održati. Jorge Masvidal oglasio se na Twitteru nedugo nakon objave da je Burns pozitivan, nagađa se da bi on mogao uskočiti.

Naravno, ako prije toga izgladi nesporazume s organizacijom jer je u posljednje vrijeme vrlo glasno kritikovao predsjednika Danu Whitea i plaće u UFC-u.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.