Sportski komentator

Životna drama: Da li Marjan Mijajlović zbog prelaska na islam ne može naći posao u Srbiji

Objavljeno: 26.10.2019. u 21:46 Autor: D. Z.

Kako saznajemo od njegovih bliskih prijatelja, Mijajlović danas jedva sastavlja kraj s krajem

FOTO: Facebook

Poznati sportski komentator Marjan Mijajlović prešao je na islam 2016. godine i postao Mustafa, a sada proživljava najteže dane u svom životu. Kako saznajemo od njegovih bliskih prijatelja, Mijajlović danas jedva sastavlja kraj s krajem.

- Mustafa se prije godinu dana vratio iz Švicarske u Beograd zbog bolesti majke i od tada ne može da dobije posao ni u jednom mediju. On nikoga ne krivi za tu situaciju, ali očito da mu je promjena vjere donijela velike probleme. Mustafa se na sve načine bori da se ponovo vrati na televiziju ili u medije, ali sva vrata u Srbiji su mu zatvorena. Imao je veliki broj obećanja, ali sve je ostalo na tome. Sada preživljava zahvaljujući pomoći nekoliko vjernih prijatelja koji mu pomažu u granicama svojih mogućnosti. Dodatno opterećenje mu je i bolest majke koja je već duže vrijeme u bolnici - kaže za Faktor prijatelj Mustafe Mijajlovića uz uslov da ne otkrivamo njegov identitet. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije