- Srpska radikalna stranka zahtijeva od Vlade Republike Srbije da odmah donese deklaraciju. Posebno u ove dvije države je očigledno bilo falsifikovanje. Cijeli svijet se mogao uvjeriti kako ubacuju lopatama glasačke listiće sa zaokruženim Bidenovim imenom - kazao je Šešelj na pressu koji je sazvao povodom izbora u Americi. 

Pošto je Vlada nagovijestila, nastavio je Šešelj, da će zauzimati principijelan stav, pa je napravila tešku grešku što je potpisala deklaraciju Evropske unije povodom izbora u Bjelorusiji.

- Iako su izbori u Bjelorusiji bili sasvim čisti, bez falsifikovanja glasačkih listića, pa se srpska vlada priključila osudi predsjednika Lukašenka. Ovoga puta srpska vlada mora da pokaže dosljednost i principijelnost i da reaguje oštro na ovako flagrantno kršenje izbornih zakona i izborne volje građana. Dakle, odmah da se donese deklaracija kojom se podržava predsjednik Trump i kojom se osuđuje pokušaj falsifikovanja izborne volje građana, posebno naglašavam u ove dvije države  - istakao je Šešelj, navedeno je na web stranici Srpske radikalne stranke.