open-navfaktor-logo
search
Veznjak Juventusa
Zmaj iznenadio: Postoji fudbaler koji je Pjanića više impresionirao od Ronalda
Nada se da će ubuduće izvoditi i više slobodnih udaraca, te da će imati prednost ispred Ronalda
23.01.2020. u 18:31
get url
text

Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, danas je u Milanu predstavio posljednju seriju Adidas kopački "predator".

Tokom druženja odgovarao je i na neka pitanja, a jedno se odnosilo na to "koji igrač je najviše impresionirao Pjanića". Iako su mnogi očekivali da odgovor bude "Cristiano Ronaldo", naš veznjak je favorizovao Francesca Tottija, s kojim je dijelio svlačionicu u Romi.

- Lako je reći Cristiano, ali onaj koji me stvarno impresionirao je Totti. Malo kasno sam došao u Romu, on je imao 33 ili 34 godine i radio je ono što je htio. Žao mi je što nisam u tome uživao malo duže - kazao je Pjanić za Tuttomercatoweb, otkrivši da je Iniesta najteži protivnik protiv kojeg je igrao.

Nada se da će ubuduće izvoditi i više slobodnih udaraca, te da će imati prednost ispred Ronalda.

- Nadam se da hoću. Neki misle da je lako postići gol iz slobodnjaka, ali to nije tako. To je segment na kojem se treba raditi. Otežavati sebi na treninzima da se na utakmicama čine lakšim za isvesti. Šutirati što je moguće više preko živog zida koji sa skokom igrača postaje zid od dva metra. Sve je stvar rada - rekao je Pjanić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.