open-navfaktor-logo
search
Nove timske kolege
Zmaj se sprijateljio s Ibrahimovićem: Zlatan i ja pričamo istim jezikom
Krunić je nakon susreta sa Sampdorijom kazao kako žali za činjenicom da njegovi saigrači i on nisu uspjeli postići pogodak
07.01.2020. u 10:20
get url
text

Milan je jučer još jednom razočarao svoje navijače u ovoj sezoni. Rossoneri nisu uspjeli na San Siru da savladalu Sampdoriju, a meč 18. kola Serie A završen je bez golova.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić zaigrao je od prve minute, dok je Zlatan Ibrahimović, koji se prije par dana zvaničo vratio u klub, susret počeo na klupi za rezerve.

Krunić je nakon susreta kazao kako žali za činjenicom da njegovi saigrači i on nisu uspjeli postići pogodak.

- Najviše žalimo jer nismo postigli gol. Napravili smo nekih greška, kako ja tako i moje kolege. Igrali smo našu igru, stvarali smo šanse, ali nismo dali go i ovo nam se ne dešava prvi put - rekao je Krunić, te se osvrnuo i na odnos sa Zlatanom Ibrahimoviće, švedskim fudbalerom bh. korijena, s kojim može razgovarati i na bosanskom jeziku.

- Svi znamo kakav je Zlatan igrač. On je šampion nevjerovatnog talenta. Iznenadio me na ličnom nivou jer je skroman. Također, pričamo istim jezikom, tako da smo se odmah sprijateljili.

Krunić je igra do 85. minute kada ga je zamijenio Paqueta. Nakon jučerašnjeg remija, četvrtog u ovoj sezoni, Milan zauzima 12. poziciju sa 22 boda, 23 manje od gradskom rivala Intera koji se nalazi na liderskoj poziciji Serie A.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.