open-navfaktor-logo
search
Liga nacija
Zmajevi nastavili pripreme za Rumuniju, Cimirota usrećio rezultat protiv Crne Gore
Nakon jučerašnjeg uspjeha i pobjede nad Crnom Gorom, bh. reprezentativci su danas nastavili sa pripremama za naredni meč, koji će odigrati protiv selekcije Rumunije.
24.09.2022. u 19:16
get url
text

U Trening-centru FSBiH u Zenici odrađen je trening. Igrači koji su nastupili protiv Crne Gore radili su regeneraciju, dok su ostali reprezentativci trenirali punim intenzitetom.

Raspoloženje u ekipi je na visokom nivou poslije ostvarenog plasmana u A rang UEFA Lige nacija, ali svi su složni da se ovaj ciklus mora završiti maksimalno ozbiljno i tim je maksimalno fokusiran na narednu utakmicu.

- Sinoć smo odigrali veoma dobro i disciplinovano, te smo zasluženo došli do bodova koji su nam donijeli puno dobrih stvari. Rezultat koji smo ostvarili nas je usrećio, ali smo do njega došli tako što smo uložili mnogo truda. Nije bilo lako ni protiv Crne Gore, ali ni u ranijim susretima. Želimo da nastavimo sa kvalitetnim igrama i sad smo u potpunosti usredsređeni na susret sa Rumunijom - rekao je vezista Gojko Cimirot.

Zmajevi sutra ujutro putuju u Rumuniju, a na stadionu Giulesti bit će održane službene medijske aktivnosti bh. tima.

Press konferencija je zakazana za 18.30 sati po lokalnom vremenu, a trening će početi u 19 (17.30 i 18 po centralnoevropskom).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.