Reprezentacija BiH

Zmajevi od ponedjeljka na Ilidži

Objavljeno: 30.08.2018. u 17:15

Fudbalska reprezentacija BiH će do polaska u Belfast, koji je planiran u 11 sati čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, obaviti tri treninga

Najbolji bh. fudbaleri 3. septembra počinju s pripremama za nastup u Ligi nacija

FOTO: JASMIN BRUTUS

Utakmicom protiv Sjeverne Irske, koju A reprezentacija Bosne i Hercegovine igra 8. septembra počinje novo UEFA takmičenje, Liga nacija.

Selektor Zmajeva Robert Prosinečki okupljanje svojih izabranika zakazao je za 3. septembar u ilidžanskom hotelu "Austria & Bosnia".

Već prvog dana okupljanja prema medijskom planu, koji je predstavljen na zvaničnoj internet stranici N/FSBiH, najbolji bh. fudbaleri obavit će i prvi trening. Zmajevi će trenirati od 17 sati u trening kampu FK Sarajevo u Butmiru.

Prvog dana okupljanja mediji će od 12.30 sati moći dobiti izjave selektora i dvojice reprezentativaca u hotelu Austria, dok će u naredna dva dana mediji izjave moći dobiti od 16.15 sati, takođe u hotelu Austrija.

Zmajevi će do polaska u Belfast, koji je planiran u 11 sati čarter letom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, obaviti tri treninga, a do utakmice sa Sjevernom Irskom odraditi će još dva treninga.

Susret Sjeverna Irska - Bosna i Hercegovina igra se 8. septembra na stadionu Windsor Park u Belfastu s početkom u 15 sati.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije