open-navfaktor-logo
search
Na Windsor Parku
Zmajevi odradili posljednji trening pred duel sa Sjevernom Irskom
Početak utakmice zakazan je za 15 sati po centralnoevropskom vremenu, a selektor Zmajeva Robert Prosinečki ipak neće moći računati na Darka Todorovića
07.09.2018. u 16:11
get url
text
Fudbalska reprezentacija BiH trenirala u Belfastu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je i posljednji trening pred prvu utakmicu Lige nacija, koju igra sutra u Belfastu protiv Sjeverne Irske.

Početak utakmice zakazan je za 15 sati po centralnoevropskom vremenu, a selektor Zmajeva Robert Prosinečki ipak neće moći računati na Darka Todorovića, koji je trenirao zajendo sa ostalim, iako je odvojeno otputovao za Belfast.

{$galerijaFotografija}

Bojan Nastić, koji je na pripreme stigao povrijeđen, bit će u konkurenciji za utakmicu, ali kako je naglasio "coach" našeg nacionalnog tima, igrat će samo ukoliko za to bude potrebe.

Utakmicu na Windsor Parku između Sjeverne Irske i Bosne i Hercegovine sudit će 41-godišnji nčeški arbitar Pavel Královec, a asistirat će mu zemljaci Ivo Nadvornik i Kamil Hajek, dok je četvrti sudija Jakub Hrabovsky, također iz Češke. Peti sudija je Miroslav Zelenika, a šesti Karel Hrubes.

Trening fudbalske reprezentacije BiH pred meč sa Sjevernom Irskom 07.09.2018
1 od 9
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.