open-navfaktor-logo
search
Gradi u Maroku
Zna "namirisati" biznis: Ronaldo posjetio gradilište svog novog hotela
Objekat se gradi u Marakešu, a prve goste trebao bi dočekati početkom sljedeće godine
07.05.2019. u 19:18
get url
text

Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera koji su kročili na ovu planetu. U fudbalu je osvojio skoro sve što se može osvojiti, jedino mu nedostaje svjetsko zlato sa reprezentacijom Portugala, no to je kompenzirao nekako sa pet Zlatnih lopti.

Osim što je uspješan na terenu, Portugalac je u van njega, a odlično mu ide i u biznisu. Nakon što je nedavno u Madridu otvorio Kliniku za presađivanje kose, velika zvijezda Juventusa ulaže i u hotelojerstvo. Ronaldo je 2016. otvorio svoj prvi hotel, a do 2020. imat će ih ukupno pet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Site visit to the future Pestana CR7 Marrakech, opening early 2020, our next and most exciting hotel #pestanacr7 #hotel #lifestylehotels

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano je ovih dana s djevojkom Georginom i najstarijim sinom Cristianom Juniorom otputovao u Maroko da provjeri kako napreduje izgradnja jednog od njegovih hotela. Objekat se gradi u Marakešu, a prve goste trebao bi dočekati početkom sljedeće godine.

Ronaldo je u taj hotel uložio polovinu novca, dok drugu polovinu daje portugalska kompanija "Pestana", s kojom fudbaler Juventusa već dugo uspješno sarađuje.

Slavni fudbaler je prvi hotel otvorio na rodnoj Madeiri, nedugo zatim i luksuzni objekat u Lisabonu, a nakon ovog u Marakešu, 2020. će otvoriti i hotele u Madridu i New Yorku.

Tri koja će biti otvorena sljedeće godine činit će lanac pod nazivom "Pestana CR7".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost ready for lunch #pestanacr7 #pestanacr7funchal #cr7 #cr7corner #funchal #madeira #Portugal

A post shared by Pestana CR7 (@pestanacr7) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.