Evropska liga

Zrinjski krenuo put Skoplja, Vukas respektuje protivnika

Objavljeno: 09.07.2019. u 18:54

Utakmica Akademija Pandev – HŠK Zrinjski igra se u četvrtak, 11. jula, na stadionu "Toše Proeski" od 19 sati, a uzvrat je 18. jula u Mostaru

Hari Vukas

FOTO: HŠK Zrinjski

Ekipa HŠK Zrinjskog krenula je u utorak na put ka Skoplju, gdje će u četvrtak odigrati prvi susret kvalifikacija za Europsku ligu, a protivnik će biti Akademija Pandev.

Trener Zrinjskog Hari Vukas uoči polaska izjavio je kako respektuje tim Akademije Pandeva, dodavši kako se nada povoljnom rezultatu.

- To je ekipa koja želi igrati i nije toliko agresivna koliko smo možda očekivali, ali možda pokažu drugo lice tamo. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca, što mlađih koji su U-21 reprezentativci Makedonije, kao i par starijih. Mislim da je njihova glavna karakteristika kompaktnost cijele ekipe i tu se jako dobro snalaze - dodao je Vukas.

Utakmica Akademija Pandev – HŠK Zrinjski igra se u četvrtak, 11. jula, na stadionu "Toše Proeski" od 19 sati, a uzvrat je 18. jula u Mostaru.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije