Zvezde Granda: Karleušu i Mariju ušivali, Bosanac imitirao Popovića

Objavljeno: 01.12.17 u 13:37

Show u novoj emisiji prvog kruga Zvezda Granda počinje nikad ranije, to jest odmah u najavi voditelja. 

Jelena Karleuša se požalila kako je Viki spektakularnije najavljena od nje. Voditelji su pokušali ispraviti stvar, a onda je skeč izveo Saša Popović. Kakav je bio skeč saznat ćete u subotu u 20 sati.

Odmah po završetku pjevanja prvog kandidata dežurni “stručnjaci za muziku“ u studiju Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac zaratili su oko kandidatkinje koja je pjevala zabavnu i narodnu muziku. To se ne sviđa Bosancu, a kasnije je i Jelenu prozvao da je štetočina koja uništava kandidate savjetujući ih da pjevaju i jedno i drugo.

Nije to bila jedina stvar koji je zamjerio pjevačici iz Beograda. Sukobili su se i oko toga koliko je bitan izgled kandidata. Karleuši je prišio da podržava pojavu starleta na sceni u regiji. Marija šerifović je pitala ostale članove žirija što misle zašto ih Saša Popović zove djecom kada ih god vidi? JK je na to ustvrdila da je to zato što su oni dio laboratorijskog pokusa. Imitacije su bile također dio ovosubotnjeg showa. Jelena i Aca su uzeli jedno drugom telefone pa imitirali kako svatko od njih obavlja pozive. Bosanac se upustio u imitiranje Popovića iz vremena Lepe Brene dok je jedna kandidatkinja izvodila pjesmu „Janoš“! To je izazvalo opće oduševljenje i smijeh u studiju. Kako je „mala od skandala“ bila jako nemirna i stalno ležala po stolu došlo je do pucanja hlača. Odmah je došlo do intervencije, a sve je nadgledao Aca Lukas kako ništa ne bi propustio. Jelena se šalila na račun svoje pozadine. Ušivana je i Marija Šerifović.

Ostale pikantne detalje doznat ćete u subotu 02. decembra samo na OBN-u od 20 sati.